Vertaal je vacature in het Engels

Vertaal je vacature in het Engels

De website van iDOE is ook beschikbaar in het Engels. Op deze manier hopen wij bewoners van regio Leiden die niet de Nederlandse taal machtig zijn te bereiken. iDOE heeft goede contacten met o.a. Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden en het Expat Centre Leiden met een groot netwerk van Engelstalige studenten en internationals die zich vrijwillig willen inzetten, maar niet weten waar te beginnen.

Wat kun jij voor jouw organisatie doen om de zoekende Engelstalige vrijwilliger te bereiken?

Zoek je één of meer vrijwilligers waarbij taal bijzaak is? Vertaal dan je vacature in het Engels. 

  1. Ga naar je bestaande vacature of maak een nieuwe aan door in te loggen met je organisatieprofiel;
  2. Je ziet nu een tabblad ‘English’. Klik daarop, omschrijf je vacature in het Engels en klik op opslaan. Het hoeft geen perfect Engels te zijn, maar door kort en krachtig de vacature en de taken te beschrijven, is jouw vacature vindbaar voor Engelstaligen binnen en buiten ons netwerk.
  3. Vertaal ook de tekst die jouw organisatie omschrijft in het Engels. Zo krijgt de vrijwilliger een goed beeld van wat de organisatie doet. Ga hiervoor in het linkermenu naar ‘Profiel’. Klik op het derde tabblad ‘Organisatie omschrijving’ en klik wederom op ‘English’. Klik op opslaan en klaar.

Krijg je bij het opslaan een foutmelding? Dan is een verplicht veld nog niet ingevuld. Er staat dan een driehoek met een uitroepteken in het tabblad waar het verplichte veld leeg is.

Tip:
Maak jouw vacature extra opvallend door een foto of een filmpje toe te voegen, want beelden zeggen meer dan woorden.

Plaats een reactie